© Aspergeboerderij Boshoven

Aspergesalade met gerookte zalm en papaja

(Voor 2 personen )

Ingrediënten:

Salade
350 gram witte asperges
ongeveer 10 papayabolletjes uit pot
100 gram gerookte zalm
1 eetlepel fijngehakte dille

Dressing
1,5 eetlepel mayonaise, 1,5 eetlepel kookroom, 0,5 theelepel kerriepoeder, 1 eetlepel witte vermouth, 1 eetlepel gembersiroop, 1 bolletje stemgember, peper, zout

Bereidingswijze:
Schil de asperges en kook ze in ruim water met wat zout in circa 15-20 minuten gaar. Laat ze goed uitlekken, afkoelen en snijd ze in stukjes van 3 cm. Laat de papayabolletjes uitlekken. Snijd de zalm in dunne reepjes. Roer een saus van de mayonaise, kookroom, kerriepoeder, vermouth, zeer fijn gesneden gemberbolletje en de gembersiroop. (eventueel helemaal fijn maken met de staafmixer). Breng op smaak met peper en zout. Maak per persoon een mooi bord op met de asperges, zalm en het fruit. Dresseer de saus er over en garneer af met de fijn gesneden dille.

Aspergeboerderij Boshoven

Design website: www.ontwerpdooreenkennis.nl

OPENINGSTIJDEN
Maandag:     Gesloten
Dinsdag:       Gesloten
Woensdag:   Gesloten
Donderdag: Gesloten
Vrijdag:         Gesloten
Zaterdag:      Gesloten
CONTACT
Boshovensestraat 19
5561 AR Riethoven

Email:info@aspergeboerderijboshoven.nl
Tel.: 040-2042842