© Aspergeboerderij Boshoven

Frittata van asperges

(Voor 2 personen )

Ingrediënten:
4 eieren (lichtjes opgeklopt)
45 cl melk
2 eetlepels fijngehakte bieslook
8 asperges
8 plakjes gedroogde ham
100 g parmezaan (geraspt)
4 sneetjes volkorenbrood of speltbrood (de korst verwijderd)

Bereidingswijze:
Wrijf een middelgrote ovenschotel (voor 2 personen) in met olie.
Meng de eieren, melk en bieslook in een kom. Kruid met peper en zout.
Snijd de asperges in de lengte middendoor. Leg 8 doormidden gesneden asperges op de bodem van de ovenschotel. Leg er 4 sneetjes ham op, de helft van de kaas en 2 sneetjes brood. Giet er de helft van het ei/melkmengsel over. Leg er de resterende 8 doormidden gesneden asperges en 4 sneetjes ham op. Giet er de rest van het ei/melkmengsel over. En strooi er de resterende kaas over. Laat een half uurtje rusten.
Verwarm ondertussen de oven voor op 180°C. Schuif de schotel in de hete oven en laat 25 tot 30 minuten bakken.

Aspergeboerderij Boshoven

Design website: www.ontwerpdooreenkennis.nl

OPENINGSTIJDEN
Maandag:     Gesloten
Dinsdag:       Gesloten
Woensdag:   Gesloten
Donderdag: Gesloten
Vrijdag:         Gesloten
Zaterdag:      Gesloten
CONTACT
Boshovensestraat 19
5561 AR Riethoven

Email:info@aspergeboerderijboshoven.nl
Tel.: 040-2042842