© Aspergeboerderij Boshoven
(Voor 4 personen )
Ingrediënten:
2 kg asperges
400 gram boter
peterselie
300 gram gekookte ham
4 hardgekookte eieren
Bereidingswijze:
Bereid de asperges volgens de basisbereiding en verdeel de asperges over de borden.
Begiet ze met gesmolten boter (ca. 400 gram)
Bestrooi het geheel met peterselie
Serveer de asperges met 300 gram gekookte ham en 4 hardgekookte eieren
De basisbereiding is als volgt:
Breng de asperges in een grote pan met ruim water aan de kook met zout en een klontje boter. Daarna nog 10 minuten op een laag vuur laten koken. De warmtebron uitdraaien en de asperges in 10 tot 15 minuten gaar laten worden (de dikte van de asperges bepaalt de exacte bereidingstijd). De asperges met een schuimspaan uit het kookvocht scheppen.
Aspergeboerderij Boshoven
Design website: www.ontwerpdooreenkennis.nl